Ondernemingspraktijk

De advocaten zijn gespecialiseerd in arbeids- en contractrecht, vennootschapsrecht, huur-, bouw- en scheepsbouwrecht.

Lees meer over onze diensten»

Voorkomen is beter dan genezen

De advocaten richten zich op het vermijden van geschillen, door samen met de cliënt een proactief juridisch beleid te ontwikkelen.

Lees meer over bemiddeling»

Vastgoed, scheepsbouw en zorg

De ondernemingspraktijk is gespecialiseerd in maakindustire, vastgoed, bouw, scheepsbouw en zorg. Op deze website kunt u lezen hoe wij onze cliënten juridisch ondersteunen.

Lees meer over onze vakgebieden»

Bedrijfscultuur

De cultuur in het kantoor kenmerkt zich door partnerschap met  de cliënten

Onze cliënten

De advocaten hebben ruime ervaring in MKB en zijn gespecialiseerd in de maakindustrie, vastgoed, bouw, scheepsbouw en zorg.

Ervaren advocaten

Jongeneel c.s. bestaat uit "partners only" met ruime werkervaring, die de zaak zelf behandelen.

Home

Jongeneel Advocaten

Partners only

Jongeneel Advocaten is een "partners only"kantoor. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandige advocaten. De advocaten voeren de praktijken voor eigen rekening en risico.  De advocaten behandelen de zaak zelf en dragen de volledige verantwoordelijkheid. Zij voeren de werkzaamheden zelf uit en maken bij de werkzaamheden geen gebruik van advocaten-medewerkers en/of advocaten-stagiaires. Als de advocaat meent dat de diensten van een andere advocaat nodig zijn vindt dit slechts plaats in overleg met u. U weet dus waar u op kunt rekenen.

De advocaten richten zich op zakelijke klanten en instellingen: van MKB tot grootbedrijf. De cliënten zijn vaak afkomstig uit:


Klik op bovenstaande bullets om meer te lezen over onze dienstverlening in deze sectoren. Omdat de advocaten deze bedrijfstakken goed kennen, weten zij als geen ander wat er speelt en welke juridische consequenties daaruit voort kunnen vloeien. De advocaten richten zich in het bijzonder op arbeids- en contractrecht, vennootschapsrecht, huur-, bouw- en scheepsbouwrecht. Daarnaast adviseren de advocaten ook particulieren op het gebied van het arbeidsrecht. Tevens kunnen zij u bij staan bij een eventuele procedure.

 

Contact
Het kantoor blijft operationeel en werkt tot en met 6 april a.s. gedeeltelijk "op afstand". De advocaten geven de voorkeur aan communicatie via telefoon 0184 418 433, e-mail info@jongeneel.net en/of TEAMS. Als u stukken af wilt geven en/of een mondelinge afspraak wilt maken kunt u dit op gebruikelijke wijze doen via telefoon en/of e-mail.

 

Bedrijfscultuur
Partnerschap tussen de advocaat en de opdrachtgever is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Kernwoorden daarbij zijn: openheid, transparantie en regelmatig contact op basis van gelijkwaardigheid. Zij onderscheiden zich daarnaast door een doortastende aanpak en hebben als team ruim honderd jaar praktijkervaring. U bent dus altijd verzekerd van de juiste expertise. Bovendien zijn zij zelf ook (zelfstandig) ondernemer, dus zij weten dat u behoefte heeft aan korte lijnen, flexibiliteit en realistische rekeningen.

 

De advocaten nodigen u uit om nader kennis te maken met hen en hun dienstverlening.