Ondernemingspraktijk

De advocaten zijn gespecialiseerd in arbeids- en contractrecht, vennootschapsrecht, huur-, bouw- en scheepsbouwrecht.

Voorkomen is beter dan genezen

Uw Zaak, Onze prioriteit

Of het nu gaat om het opstellen van waterdichte contracten, het voeren van constructieve gesprekken tussen partijen, of het strategisch adviseren om juridische valkuilen te te vermijden, wij staan aan uw zijde. Uw zaak wordt persoonlijk en op maat behandeld, met een focus op het vinden van effectieve oplossingen die uw belangen en uw doelstellingen bevorderen. 

Vastgoed, scheepsbouw en zorg

De ondernemingspraktijk is gespecialiseerd in maakindustire, vastgoed, bouw, scheepsbouw en zorg. Op deze website kunt u lezen hoe wij onze cliënten juridisch ondersteunen.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door partnerschap met  de cliënten

Cliënten

De organisatie heeft ruime ervaring in MKB in het bijzonder de maakindustrie, vastgoed, bouw, scheepsbouw en zorg.

Professionals

De organisatie bestaat uit "partners only" met ruime werkervaring, die de zaak zelf behandelen.

Home

Welkom bij Jongeneel Advocaten: Uw partner in Juridische Dienstverlening.

Bij Jongeneel Advocaten omarmen wij de kracht van samenwerking en maatwerk in juridische dienstverlening. Met een focus op online toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid, bieden we een breed scala aan gespecialiseerde juridische diensten, ondersteund door ons netwerk van professionals en partners.

Online Platform voor Juridische Dienstverlening

Samen met Jongeneel Legal Support bieden wij een dynamisch platform waar vraag en aanbod van juridsche diensten samenkomen. Hier heeft u de regie over uw juridische behoeften. Onze dienstverlening wordt volledig op maat aangeboden en u kunt zelf opdracht geven aan para-juridische en juridische dienstverleners.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Bij Jongeneel Advocaten begrijpen wij dat niet alle geschillen voor de rechter moeten worden gebracht en niet elke zaak een advocaat vereist. Daarom maken wij zorgvuldige keuzes, of het nu gaat om bemiddeling, mediation, juridisch advies, of bijstand van een hoogleraar. De strategie die wordt gevoerd, is volledig aan u.

 

Specialisatie in Zakelijke Sectoren


De praktijk richt zich met name op zakelijke klanten en instellingen, variërend van MKB tot grote ondernemingen. De cliënten zijn vaak afkomstig uit:


Door onze grondige kennis van deze sectoren begrijpen wij de nuances van uw zakelijke uitdagingen en kunnen wij u effectief bijstaan in arbeids- en contractenrecht, vennootschapsrecht, huur-, bouw- en scheepsbouwrecht.

 

Hybride Werken en Digitale Efficiëntie

Bij Jongeneel Advocaten omarmen wij moderne werkmethoden. Wij streven naar hybride werken en zijn volledig gedigitaliseerd om u de best mogelijke service te bieden. Documenten, foto's en andere bewijsstukken ontvangen wij bij voorkeur digitaal. Communicatie verloopt efficiënt via telefoon, e-mail en platforms zoals TEAMS.

 

Partnerschap in juridische zaken

Partnerschap tussen de advocaat en de opdrachtgever vormt een essentieel element van onze bedijfscultuur. Wij koesteren waarden zoals openheid, transparantie en regelmatig contact op basis van gelijkwaardigheid. Bij ons bent u niet slechts een cliënt, maar een partner in het juridische proces, waarbij we samen streven naar succes en tevredenheid.
 

Ontdek de Kracht van Samenwerking bij Jongeneel Advocaten
 

Wij heten u van harte welkom om de kracht van partnerschap te ontdekken bij Jongeneel Advocaten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw juridische behoeften te bespreken.
 

Contact

Telefoon: 0184-418433 en e-mail: info@jongeneel.net